Európske mestá, kde sa oplatí v novembri vyraziť s partnerom na predĺžený víkend

Európske mestá, kde sa oplatí v novembri vyraziť s partnerom na predĺžený víkend

Európa je plná nádherných miest a krajín, ktoré jednoducho musíte vidieť. A to nemám na mysli iba tie „prefláknuté“ romantické ako Paríž, Rím či Florencia. Prakticky každá krajina má niekoľko miest, ktoré sa oplatí navštíviť – a je jedno, či sám, s partnerom či kamarátkou. No priznajme si, že s partnerom je to vždy tá najkrajšia možnosť. Kto by nechcel spoznávať krásy Európy a pritom mať po boku muža svojho života?
Riskujte a nedávajte na to, čo chcú všetci. Samozrejme, že Eiffelova veža alebo Koloseum s jesenným nádychom majú neprekonateľné čaro, no vedzte, že i iné krajiny majú veľa čo ponúknuť. Pokiaľ ľúbite zimu, jednoznačne neváhajte a vydajte sa na sever. Nórsko, Švédsko, Fínsko či Dánsko sú krajiny, o ktorých pravdepodobne až toľko neviete. O to čarovnejšie bude spoznávanie (nie len) hlavných miest Osla, Stockholmu, Helsiniek či Kodane. Všetky tieto mestá vás prekvapia svojou čistotou, architektúrou a históriou, ktorá na vás v niektorých štvrtiach priamo dýcha. Napríklad v takej Kodani si nesmiete nechať ujsť čarovnou sochu malej morskej víly, prejsť sa (alebo prebicyklovať) aspoň jedným z parkov a Nyhavnom, a potom iba 20 minút vlakom prejsť rovno do švédskeho Malmö. Škandinávia sa právom označuje za vyspelé krajiny, a tak neváhajte a okúste, ako sa žije na severe.
Ak ste však skôr zimomravý typ a láka vás nevšedný predlžený víkend v miestach, kde sú teploty vyššie, stopercentne sa vyberte smerom Španielsko, Portugalsko či Francúzska Riviéra. Pripomeňte si, aké to je mať letné pocity, hoci kalendár vraví, že je november. V Španielsku musíte zájsť na romantickú večeru s pracou španielskou paellou a červeným vínom, v Portugalsku zasa nesmiete minúť ich silnú kávu. No za zmienku určite stoja aj krajiny Beneluxu, ktoré sa taktiež pýšia vysokou životnou úrovňou, mnohými zaujímavosťami, prírodnými i historickými miestami, aj dobrým pivom a sladkosťami. No povedzme si na rovinu – nech už ste kdekoľvek, váš partner vám pomôže odniesť si z týchto ciest čo najviac emocionálnych zážitkov. A takéto sa pamätajú predsa najlepšie!

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44976partnerov v katalógu
» 3partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44976 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Dobrý deň, ďakujem vám za vaše služby a možnosť zoznámiť sa s mojim súčasným priateľom z Rakúska. Chcela by som vám popriať len to najlepšie a nech sa vám darí. Je skvelé, že existujú vaše stránky a môžem ich všetkým ženám odporučiť. S pozdravom, Veronika.

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty