Instantná láska

Dnešná doba je tak rýchla, že núti mnoho ľudí k tzv. instantnosti. Ak máme hlad, pripravíme si napríklad rýchlu rannú kašu, ktorú zapijeme instantným mliečnym nápojom v prášku, alebo si v priebehu dňa nasypeme do vriacej vody vrecúško gulášovej či inej výdatnej polievky, ktorú môžeme počas ďalších piatich minút už podávať. Ak si chceme rýchlo pripraviť kávu bez použitia drahých prístrojov, nasypeme do hrnčeka vrecúško instantnej kávy, namiešanej priamo s potrebnou dávkou cukru a čohosi, čo by sa dalo nazvať sušeným mliekom. Necháme si postaviť dom na mieru v priebehu troch týždňov, okolo ktorého "zasadíme" instantný predpestovaný trávnikový koberec.

Láska počas dovolenky

Podobne je to aj s láskou. Aj tú si môžeme kúpiť už pripravenú na použitie. Muži si proste len zájdu na miesto, kde je instantná láska povolená. Zaplatia za čokoľvek a môžu si užívať živočíšnosti, ktorá v nich bujnie. Podobné možnosti majú aj ženy a možno ešte jednoduchšie než muži. Chceme ale naozaj žiť instantné životy? Nahrádzať nutrične vyvážené jedlo čímsi nevkusným z vrecúšok? Piť instantnú kávu, ktorá je vlastne predvarená a znovu vysušená horúcim vzduchom? Užívať si falošnú lásku? Všeobecne vzaté, vastne ani nie. Čo teda človeka k tomu nutí?

Láska nie je naoko…

Stretnúť fajn človeka nemusí byť predsa zase tak ťažké. Napríklad zoznámenie s prevereným partnerom na úrovni cez Európsku zoznamku vyhľadáva čoraz viac slovenských žien. A užívať si pravú nefalšovanú letnú lásku môžete prakticky hneď. Vydajte sa na dovolenku, užite si týždeň nespútanej slobody v rodnej krajine alebo za hranicami vlasti, zájdite k moru alebo do hôr a pozerajte sa okolo seba s pocitom, že láska rozhodne nemusí byť instantná tak ako káva, ktorú si možno pribalíte do batoha vedľa stanu, spacieho vaku a karimatky. V takom prípade je instantnosť na mieste, ale v láske by sa príliš veľké kompromisy robiť nemali. Láska sa nedá žiť len tak naoko.

08. 04. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44984partnerov v katalógu
» 1partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44984 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Prihlásila som sa na vašu zoznamku s tým, že to skúsim, no popravde som nečakala žiadny výsledok. Prvý deň sa mi ozvalo skutočne veľa pánov z Nemecka, ktorí si vlastne ani môj profil neprečítali, pretože by inak zistili, že nemecky neviem ani slovo. Nerešpektovali ani vekovú hranicu, ktorú som zadala, takže som začala rozmýšľať, že sa odhlásim. Na druhý deň som si všimla, že si môj profil prezrel muž z USA, ktorý síce prevyšoval vekovú hranicu, ktorú som ...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty