Je veľa príležitostí, ako v apríli spoznať pravú lásku

Je veľa príležitostí, ako v apríli spoznať pravú lásku

Mesiac apríl vraj praje všetkým, ktorí túžia spoznať nového partnera. Vďaka mnohým tradičným zvykom, ktoré začínajú už v prvý aprílový deň, sú zoznámenia v tomto období plné zamilovaných momentov. Priam magické účinky má potom prvomájový zvyk, bozk pod rozkvitnutou čerešňou. Apríl nie je len štvrtým mesiacom v roku, ale symbolizuje aj najrôznejšie špásy a slaboduché žartíky. Vďaka zmyslu pre humor, ktorý sa v tento deň neboja prejaviť ani tí najzarytejší introverti, možno veľa ľudí pozná, že jeho kolega alebo kolegyňa v práci, spolužiak či spolužiačka v škole, ktorí zvyčajne moc nevyčnievajú z radu, majú krásny úsmev, ktorý si iste zamilujú. 

Ďalšou tradíciou, ktorej dodržiavanie vám tiež môže pomôcť k nadviazaniu nového vzťahu, sú Veľkonočné sviatky. Vtedy tí z vás, ktorí sa hanbia osloviť dievča, môžu využiť tejto možnosti a s korbáčom v ruke prísť až pred dvere jej domova. Dievča bude možno tento prejavený záujem naoko vetovať, ale to len z dôvodu nevôle pri tradičnom, niekedy i bolestivom, šľahaní zapletenými vŕbovými prútikmi, ozdobenými farebnými stuhami. V hĺbke duše však bude možno rada, že ju navštívil mládenec, na ktorého už dlhšiu dobu myslí. Je dosť možné, že krátko nato sa budú už obaja prechádzať ruka v ruke rozkvitnutou aprílovou krajinou a šepkať si zamilované slovíčka.

Aj pálenie čarodejníc, tiež nazývané jako Filipojakubská noc, môže prispieť k tomu, aby ste v priebehu mesiaca apríla našli nového partnera. Noc z 30. apríla na 1. mája bývala už odjakživa magická. V túto noc sa otvárala zem, odkrývala tajné poklady a zlé sily mali, podľa povier, väčšiu moc ako inokedy. A tým pokladom môže byť napríklad aj osoba, ktorú si na prvý pohľad zamilujú tí, čo hľadajú partnera či partnerku svojich snov.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44973partnerov v katalógu
» 6partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44973 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Prihlásila som sa na vašu zoznamku s tým, že to skúsim, no popravde som nečakala žiadny výsledok. Prvý deň sa mi ozvalo skutočne veľa pánov z Nemecka, ktorí si vlastne ani môj profil neprečítali, pretože by inak zistili, že nemecky neviem ani slovo. Nerešpektovali ani vekovú hranicu, ktorú som zadala, takže som začala rozmýšľať, že sa odhlásim. Na druhý deň som si všimla, že si môj profil prezrel muž z USA, ktorý síce prevyšoval vekovú hranicu, ktorú som ...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty