Vieme, kde študentka aj staršia žena hľadá muža na zoznámenie

Na internete sa vyskytuje celý rad zoznamiek. Každá zoznamka je väčšinou členená do určitých kritérií, podľa ktorých môžeme vyhľadávať svojho partnera ako napr. on hľadá ju, ona hľadá jeho, muž hľadá ženu, žena hľadá muža, on hľadá jeho či ona hľadá ju alebo vzťahy vážne či len na pobavenie. Kritérií, podľa ktorých si vyberáme, je veľa. Kto sa v tom pri hľadaní partnera má vyznať?

A čo potom, keď muža hľadá staršia žena?

Koľko trápenia a úskalia musí prekonať, aby konečne začala prežívať spokojný partnerský život?

V tmavej izbe pred zapnutým počítačom sedí osamelá žena a snaží sa na internete takmer už beznádejne nájsť inzeráty s názvom hľadám muža na zoznámenie. Čo tam asi o sebe píšu ženy jej veku? A čo má o sebe tam napísať ona? Nevie si rady a začína byť zúfalá. Skoro akoby zázrakom ale objaví Európsku zoznamku. Klikne na odkaz www.europska-zoznamka.sk a nestačí sa diviť. Ženy na tejto stránke za registráciu nemusia platiť. Platia iba muži. O to je to bezpečnejšie!

 

Do svojho profilu píše iba pravdivé informácie. Lož má predsa krátke nohy. Akákoľvek klamavá informácia by predsa hneď na prvej schôdzke vyšla najavo. A ona túži zažiť veľkú nekonečnú lásku. Čo na tom, že už nie je študentka. Sú to skúsenosti, čo zdobia jej takmer päťdesiatročnú tvár. Kto to pochopí, vyhral. Rozhodla sa vyčkávať, vyplnila si svoj profil a nechá pánov urobiť prvý krok. Možno to rovno bude ten životný. A po pár týždňoch plesá a jása. Z veľkého množstva mailov už má vybrané. Čítanie, láska na prvý pohľad a hneď potom výlet do Španielska, po stopách Karla Čapka. Ako to vysvetlí Španielovi, ešte nevie. České knihy sa cudzincom niekedy ťažko vysvetľujú. Ale nájdu si iné témy a rozhodne sa nebojí toho, že by ich spoločne strávený čas bol nudný…

08. 04. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44987partnerov v katalógu
» 1partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44987 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Vďaka európskej zoznamke som si našla lásku podľa mojich predstáv. Tak, ako to má byť a som celkom spokojná, a šťastná. To isté prajem všetkým ostatným ženám, nech sú spokojné a šťastné ako ja a aby si našli tiež lásku svojho života. Romana, Most

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty