Ako sa slavil Valentín v Slovenskej republike

Ako sa slavil Valentín v Slovenskej republike

Valentín je považovaný za americký sviatok, ktorý ľudia v Slovenskej republike postupne prijali a začali ho taktiež slaviť. Ačkoľvek sú ľudia, ktorí sa vôči oslavám Valentína ostro vymedzujú, stále stúpa počet tých, ktorí si so svojou drahou polovičkou veľmi radi urobia hezký deň či večer v znamení sviatku všetkých zaľúbených – Valentína. Aký je najčastejší valentínsky scénar? Romantická večera pri sviečkach, wellness, kvetiny a čokoláda. Na Valentína sa tiež pripravuje stále viacero podnikov – najmä hotely a reštaurácie, ktoré pripravujú špeciálne valentínské akcie pre zaľúbených párikov. 14. február skrátka nikoho zaľúbeného nenechá chladným. Slavenie Valentína síce v Slovenskej republike nemá dlhú tradíciu, ale zaľúbení si ho obľúbili rovnako, ako prvý máj.

A ako ste tohtoročného Valentína oslávili vy? Ak stále nemáte svoju drahú polovičku, môže byť pre vás sviatok svatého Valentína pomerne stresujúci. Možná vás však namotivuje k tomu, abyste si aj vy našli svoju spriaznenú dušu a ďalší sviatok všetkých zamilovaných už oslávili ve dvoch. Nič vám v tom nebráni. Najlepšiou a najrychlejšiou cestou k zoznámeniu s niekým novým a zaujímavým sú internetové zoznamky. Vyberte si aj vy preverené online zoznámko a založte si svôj profil. Sami uvidíte, že sa vám otvorí úplne nové príležitosti pre zoznámenie.

Aby bolo vaše zoznamování úspešné, je potreba dodržovať niekoľko zásad. Tou prvou a asi aj najdôležitejšou je, abyste o sebe na internetu neklamali. Je jasné, že toto viac menej anonymné prostredie sa doslova núka k tomu, abyste sa vykreslili v lepšom svetle. Aká je realita však váš protejšok zistí skoro a vy sa takýmto nevinným klamstvom možno pripravíte o šancu na skutočný vzťah. Pri zoznamovániu tiež dajte na svoju intuíciu a zdravý selský rozum. Výhodou online zoznamiek je, že sa s každým nápadníkom alebo nápadníčkou nemusíte stretávať osobne. To vám ušetrí veľa času jako aj energie.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44978partnerov v katalógu
» 2partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44978 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Je to neuveriteľné, ale hneď v prvý deň čo som sa zaregistrovala na vašej zoznamke, ma kontaktoval muž z Rakúska. Páčili sa mu moje fotky a po niekoľkých správach ma chcel aj osobne poznať. Nebola som proti, bol mi sympatický, tak sme sa dohovorili na schôdzke. Prišiel z veľkej diaľky a myslím, že stretnutie dopadlo dobre. Dohodli sme sa, že si budeme písať a snáď aj naďalej stretávať. Zo začiatku som mala trocha obavy, pretože nedokonalá znalosť jazyka, veľká...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty