Augustom leto ešte nekončí!

Augustom leto ešte nekončí!

Blíži sa koniec augusta, pomaly, ale isto končí čas letných dovoleniek. Mnoho slobodných a nezadaných ľudí si smutne pripomenie, že znovu možno premárnili veľké množstvo príležitostí, ako nájsť partnera. Podľa prieskumov, ktoré sa občas objavujú v časopisoch, je leto tou najlepšou dobou, kedy sa zoznámiť s niekym novým. Praje totiž spoločne tráveným chvíľam v letnom kine, príjemným prechádzkam okolo rieky či romantickým posedeniam pri pikniku.

Pre mnohých ľudí znamená august koniec leta. Strniská, ktoré vznikli z posekaných lánov obilia, im totiž pripomínajú, že sa príroda pomaly pripravuje k spánku. Netreba klesať na mysli hneď s prvým drobným náznakom čohokoľvek, čo končí. Veď jeseň je ešte relatívne ďaleko a teplých, slnečných dní bude ešte určite dostatok. Novú lásku je možné stretnúť napríklad aj v reštaurácii, kaviarni, v múzeu, skrátka na ktoromkoľvek mieste, kam sa ľudia uchyľujú v čase, keď vonku prší a je nevľúdne počasie.

Dôvodom, prečo ľudia zostávajú dlho sami, môže byť fakt, že z nich vyžaruje neistota. Počasie a teplota vonku s tým nemusia mať nič spoločné. Človek, ktorý si neverí, podvedome uniká od všetkých možností a nevidí, že sa okolo neho pohybuje veľa ľudí, ktorí by stáli za pár chvíľ pozornosti. 

Skôr, ako na rady z časopisov, by sa ľudia mali spoliehať predovšetkým sami na seba, na svoje inštinkty a pocity. Nehľadať niekoho, kto vyzerá, ako by bol vystrihnutý z módneho časopisu. Mali by hľadať partnera, ktorý má podobné záujmy a koníčky. Tvár i telo sa časom okukajú, zato slová by v dobrom vzťahu nemali nikdy dôjsť… Nie je totiž nič hlúpejšieho, ako obedovať s krásnym mužom či nádhernou ženou a nemať si pritom čo povedať. Šťastní sú tí ľudia, ktorí objavia vnútornú krásu človeka.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44978partnerov v katalógu
» 1partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44978 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

S vašimi službami som bola veľmi spokojná, dostala som niekoľko mailov od zahraničných mužov. S mojim súčasným partnerom som sa však zoznámila v bežnom živote. Určite vašu službu odporučím svojim priateľkám, v jednom prípade sa tak už stalo. Prajem veľa úspechov a ďakujem za spoluprácu. Barbora, Olomouc

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty