Európska-zoznamka.sk - vážne zoznámenia

Európska-zoznamka.sk - vážne zoznámenia

Zaujímalo by vás, prečo je časť internetových zoznamiek na vážne zoznámenia často navštevovaná? Možno sa domnievate, že ľudia hľadajú partnerov cez internet iba na krátkodobé pobavenie, bez obalu povedané, iba na sex. Internetové zoznamky majú často veľmi zlú povesť. Ale dobám, kedy bolo internetové zoznámenie nebezpečným a zavrhnutiahodným činom, už dávno odzvonilo. V poslednej dobe sú internetové zoznamky hojne využívané najmä kvôli pracovnému vyťaženiu všetkých hľadajúcich.

Ak máte už z minulosti skúsenosti s hľadaním partnera cez internet, možno viete, že niektoré zoznamky sú rozdelené na viac častí. Niektorí hľadajú kamaráta, niektorí bez obalu využívajú zoznamku na hľadanie vhodného sexuálneho partnera, ďalší vyhľadávajú sekciu zoznamky vážne zoznámenia a niektorí sa proste a jednoducho len snažia nájsť náhradného rodiča pre svoje deti.

Možno budete prekvapení, keď zistíte, že sekcia zoznamky vážne zoznámenia býva zvyčajne tou najnavštevovanejšou časťou všetkých zoznamiek, ktoré sú známe. Totiž tých, ktorí sa snažia nájsť len krátkodobú známosť, je menej. Mnohých už nebaví stále spoznávať nových ľudí a vydávať sa napospas možnosti, že by po zoznámení nasledoval rýchly rozchod. Vážne zoznámenie je aj napriek všetkým iným možnostiam, ktoré sú k dispozícii, zvyčajne tým, po čom všetci hľadajúci túžia. Práve preto sú sekcie zoznamiek s vážnymi zoznámeniami tými najnavštevovanejšími.

Existujú nespočetné dôkazy o tom, že tieto sekcie navštevujú z drvivej väčšiny ľudia, ktorí naozaj hľadajú vážnu známosť a výber nového partnera berú skutočne vážne. Pri zoznamovaní sa potom snažia neklamať, nevykresľovať sa v lepšom svetle a nesnažia sa nazerať na potenciálneho partnera cez ružové okuliare. Prečo? Pretože si dobre uvedomujú, že takéto správanie vedie iba k ďalšiemu neúspechu, ktorý nikto nehľadá.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44987partnerov v katalógu
» 2partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44987 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Vďaka európskej zoznamke som si našla lásku podľa mojich predstáv. Tak, ako to má byť a som celkom spokojná, a šťastná. To isté prajem všetkým ostatným ženám, nech sú spokojné a šťastné ako ja a aby si našli tiež lásku svojho života. Romana, Most

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty