Skúsenosti so zoznamovaním na internete

Skúsenosti so zoznamovaním na internete

Rada by som sa o svoje skúsenosti so zoznamovaním na internete podelila s ostatnými. S partnerom, s ktorým som tento rok v októbri už dva roky, sme sa našli práve prostredníctvom internetovej zoznamky – Európska zoznamka. Neveríte? Čítajte!

Tak, ako veľa iných, ktorí sa rozhodnú nájsť partnera cez internet, aj ja som mala strach. Ale i napriek tomu, že ma ostatní od tohto kroku odrádzali, bola som rozhodnutá vyskúšať všetko. Netvrdím, že všetky moje zoznámenia a dohodnuté schôdzky skončili zdarom. Boli aj také, ktoré som po piatich minútach dobrovoľne vzdala. Hľadanie partnera na internete ma naučilo obozretnosti. Naučila som sa čítať medzi riadkami a počuť nevypovedané. A vďaka týmto skúsenostiam som si teraz istá, že som si vybrala toho pravého.

Zvyčajne som si s niekým najskôr niekoľko týždňov písala cez mail, než som sa odvážila požiadať ho o osobné stretnutie. Počas tejto doby som si vytvárala predstavu a podľa informácií z mailu som si vysnívala onoho princa na bielom koni, ktorý ma zachráni z pazúrov štvorhlavého draka. Prvý osobný kontakt ma ale veľakrát presvedčil o pravom opaku. Muži, ktorí v maile vypadali jako ohromní gentlemani, vystrihnutí z prvorepublikových filmov, v reáli mi väčšinou nezaplatili ani obyčajnú kávu a vrhali sa po mne v domienke, že naša spoločná korešpondencia ich oprávňuje k akémukoľvek fyzickému kontaktu. Verte mi, že väčšinou francúzsky bozk na prvom rande neprijme s nadšením žiadna žena.

S mojím terajším partnerom to bolo inak. Poučená už svojimi predchádzajúcimi sklamaniami som zdĺhavé dopisovanie vynechala a dohodla som si s ním schôdzku rovno, bez akejkoľvek informácie z mojej či z jeho strany. Miesto písania sme sa začali vídať a chodiť spolu na dlhé prechádzky. Počas októbrových sychravých dní sme sedávali za oknami kaviarní a ochutnávali nové druhy káv. Táto cesta, hoci je pre nesmelé osoby ako som ja náročnejšia, vedie pri zoznamovaní na internete určite k väčšiemu úspechu. Tak sa, milé dámy, nebojte online zoznamovania. Keď si všetko dobre rozmyslíte a nenecháte si nahovoriť veci cez písmená, môže aj pre vás byť táto cesta úspešná.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44942partnerov v katalógu
» 3partnerov online
» 643zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44942 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Vďaka európskej zoznamke som si našla lásku podľa mojich predstáv. Tak, ako to má byť a som celkom spokojná, a šťastná. To isté prajem všetkým ostatným ženám, nech sú spokojné a šťastné ako ja a aby si našli tiež lásku svojho života. Romana, Most

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty