Začali pučať jahňady, znamená to, že je tu už jar?

Začali pučať jahňady, znamená to, že je tu už jar?

Pred takmer dvomi rokmi som na európskej zoznamke stretla muža svojich snov. Galantného a pohľadného Nemca, ktorý mi každý deň dokáže ponúknuť veľké množstvo lásky a uznania. Muža, ktorý mi občas prinesie kytičku do vázy, pomôže s domácimi prácami a mňa vníma ako seberovnú partnerku a nie ako slúžku, ktorá mu uvarí, vyperie, vyžehlí a poupratuje.

Stalo sa to na jar, zrovna pučali jahňady, ktoré vnímam už odjakživa ako symbol blížiacej sa jari. Túžila som po tom, aby som sa mala s kým túlať pomaly sa prebúdzajúcou prírodou. Ale muž snov sa nie a nie objaviť. Nakoniec som dala na radu mojej najlepšej kamarátky a zaregistrovala som sa na stránke www.europska-zoznamka.sk, s ktorou mala kamarátka veľmi dobré skúsenosti. Jej manžel, ktorého týmto spôsobom spoznala, bol naozaj očarujúci.

Čoskoro sa v mojej emailovej schránke objavilo veľa tých, ktorí chceli získať moje srdce. Môj terajší priateľ si ma však získal hneď prvou vetou, ktorú som si pomocou slovníka preložila. U nás už kvitnú jahňady a ja sa nemám s kým podeliť o svoju radost z prichádzajúcej jari. To bolo znamenie, že je to muž môjho srdca, že je to ON.

Vďaka tomu, že už nejaký ten čas žil v Česku a já v rámci stredoškolských štúdií poctivo pilovala nemčinu s tým, že sa mi môže niekedy v budúcnosti hodiť, sme si celkom dobre rozumeli. A pokiaľ sme si s niečím pri komunikácii nevedeli rady, pomohli nám chytré mobilné telefóny a česko-nemecké, nemecko-české slovníky, ktoré sme si v deň nášho zoznámenia nainštalovali.

Prechádzky rozkvitnutou prírodou boli nádherné, užívali sme si ich do sýtosti. Nielen prebúdzajúcu sa prírodu, ale hlavne rozkvitnuté jahňady, ktoré obaja od detstva veľmi milujeme. A ďalší rok po skončení zimy sme spoločne očakávali, kedy rozkvitne vŕba a objavia sa prvé huňaté jahňady, aby nám pripomenuli naše životné stretnutie. Jahňady pre nás nie sú len symbolom prichádzajúcej jari, pre nás sú hlavne symbolom našej vzájomnej lásky a pochopenia.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44974partnerov v katalógu
» 5partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44974 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

S vašimi službami som bola veľmi spokojná, dostala som niekoľko mailov od zahraničných mužov. S mojim súčasným partnerom som sa však zoznámila v bežnom živote. Určite vašu službu odporučím svojim priateľkám, v jednom prípade sa tak už stalo. Prajem veľa úspechov a ďakujem za spoluprácu. Barbora, Olomouc

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty