1. Máj – lásky čas

1. Máj – lásky čas

Aké veci alebo pojmy si asociujete s prvým májom? Za minulého režimu byl prvý máj slavený ako sviatok práce. Dnes už našťastie prvý máj opäť slavíme ako tradičný sviatok lásky a zaľúbených. Prvý máj má totiž skvelú jarnú atmosféru a k oslave lásky sa tak hodí o veľa viacej ako napríklad mrazivý Valentín. Ako ste letošný prvý máj oslávili vy? Ak ste nemohli slaviť so svojou drahou polovičkou preto, že ste momentálne nezadaní, nemusíte byť smutní. Máj je taktiež ideálnym mesiacom pre nadviazanie nových známostí. Zoznamte sa s niekým novým a zaujímavým, s kým taktiež strávite horké léto.

S príchodom jari sme aj my všetci aktívnejší, a tak sa vám môže snadno stať, že na nekoho nového narazíte iba aj na prechádzke alebo pri športu. S prvými slunečnými lúčmi sú ľudia zvyčajne prívetivejší a majú hned lepšiu náladu. Možností k zoznámeniu je tak celá kopa. Ak trávíte príliš mnoho času v práci a máte pocit, že klasickým spôsobom sa nemáte šancu zoznámiť, môžete využiť špeciálnej online zoznamky, ktoré sú tu pre všetkých, ktorým chýba potrebný čas na zoznamovanie alebo také príležitost. Zoznámene online je dnes zcela bežné a stále viacej zaľúbených párov sa zoznámilo práve prostredníctvom zoznamky.

Zoznámenie online nieje žiadna veľká veda. Ak ste stydliví, tak vám internetové prostredie môže výrazne usnadniť prvý kontakt s vámi vybranou osobou. Zoznamky jsou takisto veľmi prehľadné a tak behom niekoľkých minút o vybranom muži/vybranej žene zistíte základné informácie, ako je napríklad jeho vzhľad, koníčky, charakterové vlastnosti atp. Na zoznamkách nájdete nielen tých, čo hľadajú vážny vzťah, ale nájdete zde tiež ľudí hľadajúci flirt, kamarátov na dopisovanie, spoločníka pri cestovániu alebo niekoho, s kým by mohli vyraziť za kultúrou. Aj vy zde môžete nájsť presne to, čo hľadáte. Stačí sa len registrovaľ na vámi vybranej zoznamke.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44940partnerov v katalógu
» 7partnerov online
» 643zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44940 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

S vašimi službami som bola veľmi spokojná, dostala som niekoľko mailov od zahraničných mužov. S mojim súčasným partnerom som sa však zoznámila v bežnom živote. Určite vašu službu odporučím svojim priateľkám, v jednom prípade sa tak už stalo. Prajem veľa úspechov a ďakujem za spoluprácu. Barbora, Olomouc

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty