Aprílové korčuľovanie

Aprílové korčuľovanie

Len čo začali slnečné paprsky prevládať nad počasím plným splínu a depresie, vytiahla som svoje obľúbené in-line korčule, postaršie, ale stále ešte plne funkčné, obliekla korčuliarsky outfit a vyrazila von na jednu z mnohých cyklotrás v mojom okolí. Na túto chvíľu som sa tešila celú zimu. Korčule som dostala ako darček k narodeninám od svojej sestry. Vtedy som jej to mala za zlé, ale dnes si jej nápad nemôžem vynachváliť. Po zvládnutí základných pohybových vzorcov som si začala naplno užívať svoj single život. Začala som sa usmievať a mať pocit, že mi patrí svet. Ak budem chcieť a veriť, môžem urobiť čokoľvek.

Bola som šťastná a spokojná aj napriek tomu, že som žila bez partnera. Mala som nablízku svojich priateľov, takže som samotu nepociťovala. A hoci tridsiatke už dávno odzvonilo a blížila som sa k ďalším okrúhlym narodeninám, stará som sa vôbec necítila. Svojho partnera som stretla tak nečakane, ako nečakane prichádza v aprílovom počasí studená prehánka. A nebolo sa kam schovať. V tom okolo mňa presvišťal na korčuliach sympatický muž s úplne skvelou korčuliarskou technikou. Muž, ktorý si asi po sto metroch uvedomil, že som premoknutá na kosť a úplne bezbranná. Ako pravý gentleman sa pre mňa vrátil a pomohol mi prekonať vzdialenosť k miestu, kde som sa mohla schovať a usušiť.

Tak prebehlo zoznámenie s mužom mojich snov. Môžem s ním nielen jazdiť na korčuliach, ale aj podnikať najrôznejšie dobrodružstvá. Je tu pre mňa vždy, keď ho potrebujem. Láska proste niekedy príde v situácii, v ktorej by ste ju vôbec nečakali. Napríklad v jarnom daždi uprostred prírody.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44940partnerov v katalógu
» 5partnerov online
» 643zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44940 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Vďaka európskej zoznamke som si našla lásku podľa mojich predstáv. Tak, ako to má byť a som celkom spokojná, a šťastná. To isté prajem všetkým ostatným ženám, nech sú spokojné a šťastné ako ja a aby si našli tiež lásku svojho života. Romana, Most

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty