Augustom leto ešte nekončí!

Augustom leto ešte nekončí!

Blíži sa koniec augusta, pomaly, ale isto končí čas letných dovoleniek. Mnoho slobodných a nezadaných ľudí si smutne pripomenie, že znovu možno premárnili veľké množstvo príležitostí, ako nájsť partnera. Podľa prieskumov, ktoré sa občas objavujú v časopisoch, je leto tou najlepšou dobou, kedy sa zoznámiť s niekym novým. Praje totiž spoločne tráveným chvíľam v letnom kine, príjemným prechádzkam okolo rieky či romantickým posedeniam pri pikniku.

Pre mnohých ľudí znamená august koniec leta. Strniská, ktoré vznikli z posekaných lánov obilia, im totiž pripomínajú, že sa príroda pomaly pripravuje k spánku. Netreba klesať na mysli hneď s prvým drobným náznakom čohokoľvek, čo končí. Veď jeseň je ešte relatívne ďaleko a teplých, slnečných dní bude ešte určite dostatok. Novú lásku je možné stretnúť napríklad aj v reštaurácii, kaviarni, v múzeu, skrátka na ktoromkoľvek mieste, kam sa ľudia uchyľujú v čase, keď vonku prší a je nevľúdne počasie.

Dôvodom, prečo ľudia zostávajú dlho sami, môže byť fakt, že z nich vyžaruje neistota. Počasie a teplota vonku s tým nemusia mať nič spoločné. Človek, ktorý si neverí, podvedome uniká od všetkých možností a nevidí, že sa okolo neho pohybuje veľa ľudí, ktorí by stáli za pár chvíľ pozornosti. 

Skôr, ako na rady z časopisov, by sa ľudia mali spoliehať predovšetkým sami na seba, na svoje inštinkty a pocity. Nehľadať niekoho, kto vyzerá, ako by bol vystrihnutý z módneho časopisu. Mali by hľadať partnera, ktorý má podobné záujmy a koníčky. Tvár i telo sa časom okukajú, zato slová by v dobrom vzťahu nemali nikdy dôjsť… Nie je totiž nič hlúpejšieho, ako obedovať s krásnym mužom či nádhernou ženou a nemať si pritom čo povedať. Šťastní sú tí ľudia, ktorí objavia vnútornú krásu človeka.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44978partnerov v katalógu
» 1partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44978 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Prihlásila som sa na vašu zoznamku s tým, že to skúsim, no popravde som nečakala žiadny výsledok. Prvý deň sa mi ozvalo skutočne veľa pánov z Nemecka, ktorí si vlastne ani môj profil neprečítali, pretože by inak zistili, že nemecky neviem ani slovo. Nerešpektovali ani vekovú hranicu, ktorú som zadala, takže som začala rozmýšľať, že sa odhlásim. Na druhý deň som si všimla, že si môj profil prezrel muž z USA, ktorý síce prevyšoval vekovú hranicu, ktorú som ...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty