Európska zoznamka - hladá se partner na úrovni

Objaviť partnera na úrovni, to je veľakrát práca hodná rodeného detektíva! Uvedomila som si to až po niekoľkých neúspešných zoznámeniach a pokusoch nájsť toho, pre koho by stálo za to každý deň vstávať s úsmevom a kto by ma zahŕňal úprimnou láskou a nehou. Mladosť som prežila sama, nevedela som sa zoznamovať tak jednoducho ako moje spolužiačky. Netúžila som poznávať partnerov na jednu noc, chcela som nájsť partnera na úrovni celý život. Bolo naivné myslieť si, že ten, s ktorým sa zoznámim prvýkrát, bude môj celoživotný partner. Dnes už viem, že tak to nefunguje. A pokiaľ ano, potom tí dvaja majú naozaj veľké šťastie.

Babské rady niekedy nefungujú

Po niekoľkých nevydarených pokusoch začali ku mne prichádzať tie známe babské rady od kamarátiek a skúsenejších žien. Lenže so všetkým, čo sa lásky týka, sa musí každý vysporiadať sám. Sú chvíle, kedy pri vás nestojí ani mamička či babička, ani kamarátky, ktoré to s vami predsa myslia čo nejlepšie. A tak robíte chyby aj napriek tomu, že sa ich snažíte vyvarovať. Najčastejšie rady sa týkali internetových zoznamiek, ale nájsť princa na bielom koni je zložité. Vraví sa, že internet je zlý sluha a ešte horší pán. Ako v čom, ja som nakoniec vďaka internetu našla muža, s ktorým už niekoľko rokov ráno vstávam a večer líham do postele a užívam si všetky šťastné chvilky.

Pozvanie na rande cez internet funguje

Stačilo zadať do internetového vyhľadávača slová Zoznamka rande a už za pár týždňov som našla svojho najmilejšieho. Nemám k tomu čo dodať. Šťastiu musíme vyjsť niekedy v ústrety, keď k nám neprichádza samo. Verte mi, funguje to! Môže to vyskúšať každý z vás.

08. 04. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44940partnerov v katalógu
» 4partnerov online
» 643zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44940 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

S vašimi službami som bola veľmi spokojná, dostala som niekoľko mailov od zahraničných mužov. S mojim súčasným partnerom som sa však zoznámila v bežnom živote. Určite vašu službu odporučím svojim priateľkám, v jednom prípade sa tak už stalo. Prajem veľa úspechov a ďakujem za spoluprácu. Barbora, Olomouc

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty