Je veľa príležitostí, ako v apríli spoznať pravú lásku

Je veľa príležitostí, ako v apríli spoznať pravú lásku

Mesiac apríl vraj praje všetkým, ktorí túžia spoznať nového partnera. Vďaka mnohým tradičným zvykom, ktoré začínajú už v prvý aprílový deň, sú zoznámenia v tomto období plné zamilovaných momentov. Priam magické účinky má potom prvomájový zvyk, bozk pod rozkvitnutou čerešňou. Apríl nie je len štvrtým mesiacom v roku, ale symbolizuje aj najrôznejšie špásy a slaboduché žartíky. Vďaka zmyslu pre humor, ktorý sa v tento deň neboja prejaviť ani tí najzarytejší introverti, možno veľa ľudí pozná, že jeho kolega alebo kolegyňa v práci, spolužiak či spolužiačka v škole, ktorí zvyčajne moc nevyčnievajú z radu, majú krásny úsmev, ktorý si iste zamilujú. 

Ďalšou tradíciou, ktorej dodržiavanie vám tiež môže pomôcť k nadviazaniu nového vzťahu, sú Veľkonočné sviatky. Vtedy tí z vás, ktorí sa hanbia osloviť dievča, môžu využiť tejto možnosti a s korbáčom v ruke prísť až pred dvere jej domova. Dievča bude možno tento prejavený záujem naoko vetovať, ale to len z dôvodu nevôle pri tradičnom, niekedy i bolestivom, šľahaní zapletenými vŕbovými prútikmi, ozdobenými farebnými stuhami. V hĺbke duše však bude možno rada, že ju navštívil mládenec, na ktorého už dlhšiu dobu myslí. Je dosť možné, že krátko nato sa budú už obaja prechádzať ruka v ruke rozkvitnutou aprílovou krajinou a šepkať si zamilované slovíčka.

Aj pálenie čarodejníc, tiež nazývané jako Filipojakubská noc, môže prispieť k tomu, aby ste v priebehu mesiaca apríla našli nového partnera. Noc z 30. apríla na 1. mája bývala už odjakživa magická. V túto noc sa otvárala zem, odkrývala tajné poklady a zlé sily mali, podľa povier, väčšiu moc ako inokedy. A tým pokladom môže byť napríklad aj osoba, ktorú si na prvý pohľad zamilujú tí, čo hľadajú partnera či partnerku svojich snov.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44973partnerov v katalógu
» 5partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44973 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Je to neuveriteľné, ale hneď v prvý deň čo som sa zaregistrovala na vašej zoznamke, ma kontaktoval muž z Rakúska. Páčili sa mu moje fotky a po niekoľkých správach ma chcel aj osobne poznať. Nebola som proti, bol mi sympatický, tak sme sa dohovorili na schôdzke. Prišiel z veľkej diaľky a myslím, že stretnutie dopadlo dobre. Dohodli sme sa, že si budeme písať a snáď aj naďalej stretávať. Zo začiatku som mala trocha obavy, pretože nedokonalá znalosť jazyka, veľká...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty