Kúzlo randenia na Vianoce

Kúzlo randenia na Vianoce

Nie je potrebné pripomínať, že Vianoce ako sviatky pokoja a mieru by sa mali slaviť v okruhu rodiny a blízkych. Čo ale robiť, keď vzťahy v rodine nejako extrémne skvelo neklapú a váš milostný život na tom tiež nie je zrovna ružovo? Začnite považovať Vianoce ako čas príležitostí! Veď čo je romantickejšie ako rande so zasneženou sceneriou, vianočnými svetielkami kade tade a koledami znejúcimi z každého kútika? Kedy inokedy budete mať lepšiu možnosť spoznať úprimnú spriaznenú dušu ako v čase Vianoc? Vianoce sú jednoducho obdobím, kedy každý z nás chce šíriť iba to dobré a pekné; ideálny čas na spoznanie osoby z iného úhlu pohľadu. Cez Vianoce predsa nikto nechce byť sám, tak dajte šancu napríklad aj tomu, čomu by ste normálne asi ani nedali – online zoznamke. Nič nedodá rande vo vianočnom období väčší šmrnc ako fakt, že ide o rande naslepo. A že ste nikdy nič také neskúsili? Tak vyskúšajte, aké to je zabudnút na predsudky a stereotypy a možno vám to prinesie viac, než by ste si sami dokázali predstaviť.

Vianoce sú samé o sebe naprosto jedinečným, špeciálnym a v neposlednej rade aj čarovným obdobím. Aj keď na zázraky neveríte, v decembri sa jednoducho dejú. Napriek tomu, že sa v poslednom čase advent stotožňuje s hektickosťou a ponáhľaním sa, vy môžete dokázať aspoň sebe a svojim blízkym, že sa stále aj dnes dokáže nájsť niekto, kto verí v krásu tohoto obdobia v roku. Ak nechcete skúsiť zoznámenie online, choďte na živý betlehem, do divadla s neterou/synovcom na Dickensovu Vianočnú koledu, na klzisko, na vianočné trhy … cez Vianoce je o toľko viac možností, kde poznať toho pravého a vyjsť na pekelne romantické rande.

A ak byste predsa len premrhali svoju príležitosť zapáliť poslednú adventnú sviečku s niekým, ku komu byste cítili predsa len trochu viac ako priateľské city, využite aspoň Nový rok ku tomu správnemu predsevzatiu – zobrať svoj vlastný život pevne do vašich rúk a nasmerovať ho tým smerom, ktorým ste si vždy želali. Rok 2015 je už istotne ten rok, kedy sa vám splnia priania a túžby – trebárs práve ohľadom životného partnera.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44941partnerov v katalógu
» 3partnerov online
» 643zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44941 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Je to neuveriteľné, ale hneď v prvý deň čo som sa zaregistrovala na vašej zoznamke, ma kontaktoval muž z Rakúska. Páčili sa mu moje fotky a po niekoľkých správach ma chcel aj osobne poznať. Nebola som proti, bol mi sympatický, tak sme sa dohovorili na schôdzke. Prišiel z veľkej diaľky a myslím, že stretnutie dopadlo dobre. Dohodli sme sa, že si budeme písať a snáď aj naďalej stretávať. Zo začiatku som mala trocha obavy, pretože nedokonalá znalosť jazyka, veľká...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty