Laska na dovolenke.

Laska na dovolenke.

Láska na dovolenke. Už teraz sa naháňa človeku v hlave tisíce idylických scenárov a momentov so svojím vysneným partnerom na pokojnom slnečnom ostrove. Kto by netúžil po plážové pohode s drinkom v ruke, alebo po pobyte v známej turistickej destinácii s človekom, ktorý nám je najbližšie. Láska a vzťah na dovolenke môže mať však duálny charakter, dve strany mince. Tá prvá strana je vidieť okamžite a každý ju pozná. Jedná sa o ideálny záležitosť pre páry zdieľať svoje zážitky niekde úplne inde. Stránka druhá má charakter skôr naučný. Čas s partnerom strávený na dovolenke vám odhalí skryté tajomstvá a vlastnosti o vašu spriaznené dušu, ktoré ešte nemali šancu vyplávať na povrch a prejaviť sa vo všednom živote doma a zoznamky. Môže sa napríklad stať, že muž bude chcieť tráviť večery na gréckom ostrove inak, než ako si ich predstavovala žena. Alebo niekto z páru omylom nechá na preľudnené pláži fotoaparát, ktorý už neskôr nenájdu a v takých zásadných momentoch sa v pohodlí domova nie vždy ocitnete. Samozrejme, že nie je potrebné stratiť drahý prístroj, aby ste otestovali a udržali partnerstvo, ale mnoho hoci aj malicherností sa môže nachomýtnout v moment, kedy si budete úplne istí, že vás nedokáže nič rozladiť a prásk! Avšak na šťastie je pravidlom, že čím viac nepríjemných situácií zažijete, tým krajší a nezapomenutelnější sa nakoniec dovolenka stane. Skrátka dovolenka vo dvoch vás naučí veľa vecí a dovolí vám sa spoznať v trošku inom svetle a prežiť nádherné spoločné okamihy na jedinečných miestach.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44944partnerov v katalógu
» 3partnerov online
» 643zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44944 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Prihlásila som sa na vašu zoznamku s tým, že to skúsim, no popravde som nečakala žiadny výsledok. Prvý deň sa mi ozvalo skutočne veľa pánov z Nemecka, ktorí si vlastne ani môj profil neprečítali, pretože by inak zistili, že nemecky neviem ani slovo. Nerešpektovali ani vekovú hranicu, ktorú som zadala, takže som začala rozmýšľať, že sa odhlásim. Na druhý deň som si všimla, že si môj profil prezrel muž z USA, ktorý síce prevyšoval vekovú hranicu, ktorú som ...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty