Lásku je potrebné si priznať

Lásku je potrebné si priznať

V tej chvíli, keď som prvýkrát uvidela muža, ktorého som si neskôr vzala za manžela, som bola na schôdzke s úplne iným pánom. Bolo to na jar v marci, v čase, keď už snežienky a bledule vykukovali na svet a vtáky pomaly prilietavali z juhu. Vtedy som ešte vôbec netušila, že za pár rokov bude všetko úplne inak, než som si plánovala. Radim – muž, s ktorým som sedela v kaviarni s výhľadom na rieku – sa k ženám vždy správal s úctou. Bol odo mňa starší o desať rokov, ale mne imponovalo, že pracuje ako lekár v nemocnici.

Naše romantické zoznámenie prebehlo ako v hollywoodskom filme. On bol pre mňa tým vysnívaným mužom, akého som chcela za manžela a vôbec som si nepripúšťala, že by som sa mohla ešte niekedy zamilovať. Nanešťastie (či skôr asi našťastie, vzhľadom k ďalšiemu vývoju), som v tej kaviarni pri vedľajšom stole zazrela pár, ktorý nevyzeral vôbec šťastne. Sedel tam skľúčený muž so sympatickým dievčaťom, ktoré taktiež neoplývalo optimizmom. Kým ten náš vzťah začínal, ten ich končil. Podívala som sa na dvojicu so súcitom a viac som im už nevenovala pozornosť. Sebecky som si užívala svoju zamilovanosť.

Kdesi havaroval autobus plný cestujúcich, tak musel Radim nečakane odísť do nemocnice, bolo tam potreba každej odbornej ruky. Chápala som to, pobozkala som ho na rozlúčku a popriala mu pevné nervy. Zostala som v kaviarni sama nad nedopitou kávou a nedojedeným croisantom. Keď som odchádzala domov, dvojica tam už nebola. Vzala som to prechádzkou okolo rieky, kde som stretla muža, ktorý sa práve rozišiel s dievčaťom z gymnaziálnych štúdií. Dali sme sa do reči a prechádzali sa po brehu rieky asi dve hodiny. Žiadne kontakty na seba sme si vtedy nedali, ani sa nepobozkali. Svojho vtedajšieho priateľa som nezradila. Osud nám úplne náhodné stretnutia doprial ešte niekoľkokrát. Petr bol vždy v správnom čase na tom správnom mieste. Dokopy sme sa dali až rok po tom, čo sa so mnou Radim, kvôli dlhodobej ceste do zahraničia, rozišiel. Priznali sme si totiž, že tvoríme ideálny pár.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44987partnerov v katalógu
» 4partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44987 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Je to neuveriteľné, ale hneď v prvý deň čo som sa zaregistrovala na vašej zoznamke, ma kontaktoval muž z Rakúska. Páčili sa mu moje fotky a po niekoľkých správach ma chcel aj osobne poznať. Nebola som proti, bol mi sympatický, tak sme sa dohovorili na schôdzke. Prišiel z veľkej diaľky a myslím, že stretnutie dopadlo dobre. Dohodli sme sa, že si budeme písať a snáď aj naďalej stretávať. Zo začiatku som mala trocha obavy, pretože nedokonalá znalosť jazyka, veľká...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty