Letošná netradičná Veľká noc v ČR

Letošná netradičná Veľká noc v ČR

Ak ste letos chceli prežiť klasickú a tradičnú Veľkú noc, asi vám moc šťastie neželalo. Veľká noc je väčšinou nie len kresťanský sviatok, ale tiež sviatok jara. Jarné počasie na nás ale tento rok nečakalo. O mnoho viacej počasie pripomínalo skôr Vianoce – na mnohých miestach Českej republiky dokonca padal sneh. Koledníci tak mali pri koledovaniu výrazne sťažené podmienky. Veľa tých lenivých tiež z dôvodu počasia ostalo doma. S počasím istotne súvisí tiež dátum, na ktoré v roku 2015 Veľká noc pripadla. V minulých rokoch sa Veľká noc slavila v neskorších termínoch, a tak aj počasie už bolo lepšie. Pozitívny však bol fakt, že sme si mohli skôr užiť voľné veľkonočné dni.

Aké aktivity máte spojené s Veľkou nocou? Väčšina žien a dievčat trávi prípravy na Veľkú noc najmä v kuchyni – pečú veľkonočného baránka, farbí vajíčka atp. Veľká noc je taktiež spojená s oslavami s rodinou a kamarátmi. Nie je sa čo čudovať, že sa na výslunie dostáva tiež alkohol. O Veľkej noci ste v tomto roku mohli v Českej republike ochutnat tiež špeciálne zelené pivo, ktoré je v zahraničí spojené najmä s oslavami dňa svätého Patrika. U nás ho máme spojené so zeleným štvrtkom. Mali ste čas ochutnať vynikajúce zelené pivo? Ak nie, rozhodne to vyskúšajte budúci rok.

Veľká noc je najmä možnosťou si odpočinúť od všedných starostí a pracovných povinností. Ak ste to tento rok nestihli, rozhodne by ste to mali budúci rok napraviť. Odpočívať môžete nie len pasívne, ale tiež aktívne – choďte na výlet, alebo vyskúšajte nejakú novú skvelú aktivitu. Čo ak sa na výlete zoznámite s nekým novým, s kým prežijete novú lásku? Veľká noc a príchod jara sa často nesú v znamení nových vztahov. Ak ste na nikoho nového a zaujímavého o Veľkej noci nenarazili, môžete vyskúšať moderný spôsob zoznamovania – internetovú zoznamku. Ta ponúka príležitost k zoznámeniu pre každého.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44987partnerov v katalógu
» 5partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44987 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Vďaka európskej zoznamke som si našla lásku podľa mojich predstáv. Tak, ako to má byť a som celkom spokojná, a šťastná. To isté prajem všetkým ostatným ženám, nech sú spokojné a šťastné ako ja a aby si našli tiež lásku svojho života. Romana, Most

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty