Partner podľa hviezd

Partner podľa hviezd

Jún je mesiacom Blížencov, ktorí dominujú astrologickému kalendáru od 22. mája až do 21. júna. Blíženci sú ľudia zvyčajne vnímaví, prispôsobiví a väčšinou intelektuálne založení. Striedajú horkokrvného Býka a následne žezlo odovzávajú emocionálne založenému Raku. Pochopiteľne ale existujú aj výnimky potvrdzujúce pravidlo. Ich aktívny život a činorodosť im dopomáhajú k tomu, že si v živote ľahšie hľadajú partnera. Ani v komunikácii s druhými ľuďmi nemávajú problémy.

 

Ľudia hľadajúci spriaznenú dušu často zabúdajú na niektoré astrologické zákonitosti. Zabúdajú na odvekú spätosť s prírodou a nadpozemskými silami, ktoré ovplyvňujú nielen nás, ale aj výber ľudí, s ktorými sa stretávame a ktorí sú nám buď príjemní, alebo naopak, ktorých nemôžeme ani vystáť.

 

Blíženci si veľmi dobre rozumejú s partnermi zrodenými v znamení Vodnára. Vďaka svojej túžbe po originalite a ohromnej fantázii majú obe tieto vzdušné znamenia k sebe blízko. Schopnosť flexibility pomáha Blížencom prekonať možné prvotné problémy s miernym rebelstvom a outsiderstvom kamarátskych a originálnych Vodnárov. Ale nielen Vodnári sú vhodnými partnermi pre Blížencov narodených koncom mája a v júni. Aj ostatné vzdušné znamenia majú k Blížencom veľmi blízko.

 

Nech už ste narodení v akomkoľvek znamení, isté je, že po svete určite behá niekto, kto bude spriaznený s vašou dušou. A to buď vonkajšími vplyvmi, medzi ktoré patria rovnaké alebo podobné koníčky, totožný zmysel pre humor a podobne, alebo vďaka vášmu vnútornému nastaveniu, ktoré vám bolo dané do vienka pri počatí a narodení. Staré, okrídlené heslo, vesmír to vie najlepšie, platí v podstate na čokoľvek. Ale na vztahy platí obzvlášť, či už ste Blíženec, Rak, Lev alebo Panna.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44990partnerov v katalógu
» 1partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44990 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Už som sa zoznámila. Ďakujem veľmi pekne, vďaka vašej online európskej zoznamke som stretla skvelého muža rakúskej národnosti. Som moc šťastná, ešte raz ďakujem. Iveta

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty