Septembrové možnosti zoznámenia

Septembrové možnosti zoznámenia

Niektorí ľudia si myslia, že sa im pri výbere partnera celý rok lepí smola na päty. Prečo? Pretože možno tú pravú spriaznenú dušu, s ktorou sa budú môcť prechádzať jesennou krajinou, nájdu až v priebehu babieho leta.

Nikto predsa nechce byť sám na sezónnu jesennú depresiu, ktorá sa násobí s postupným úbytkom slnečných lúčov a s klesajúcou teplotou na teplomere. Čo môže byť lepšie, ako si počas daždivých dní a jesenných čľapkaníc dať horúci čaj či kávu s niekým blízkym? Alebo vyraziť do múzea či za kultúrou, do divadla, do kina a na koncert?

 

Nie je potrebné však klesať na mysli. To pravé škaredé počasie, plné dažďa, ranných hmiel, studeného vetra a sivej oblohy bez slniečka, príde o dosť neskôr. Ale i napriek tomu, že sa príroda začína pomaly ukladať k spánku, je september tiež mesiacom hojnosti. Jablká, hrušky, orechy a veľa iných plodov dozráva a padá zo stromov, rovnako tak vrcholí obdobie zberu zeleniny na záhradke. A navyše dozráva prvé hrozno. Vinári pripravujú pre nedočkavcov prvé ochutnávky tohtoročného mladého vína, známeho ako burčiak. Je to teda doba ako stvorená na príjemné rozprávanie pri jedle zo sezónnych potravín a ochutnávke z tohtoročného burčiaku.

 

Priznajme si, že opojení lahodným mokom si trúfneme ľahšie osloviť ženu či muža, na ktorého už dlhšiu dobu myslíme. Máme väčšiu guráž. Ale, len pre upresnenie, nie je nutné byť pod obraz, stačí len dvomi decilitrami sladkého alkoholického moku spôsobená trochu veselejšia nálada a môže byť ruka v rukáve.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44990partnerov v katalógu
» 1partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44990 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Vďaka európskej zoznamke som si našla lásku podľa mojich predstáv. Tak, ako to má byť a som celkom spokojná, a šťastná. To isté prajem všetkým ostatným ženám, nech sú spokojné a šťastné ako ja a aby si našli tiež lásku svojho života. Romana, Most

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty