Sviatok zamilovaných

Sviatok zamilovaných

Tí, ktorí vo svojom živote postrádajú partnera, s ktorým by sa mohli deliť o svoje každodenné radosti i starosti, si svoju samotu uvedomia hlavne vo februári, kedy sa slaví sviatok zamilovaných. Už na konci januára sa vo všetkých výkladoch objavuje valentínska výzdoba, ktorá im pripomenie, že sú všetci okolo nich zamilovaní. Tak je pochopiteľné, že tento sviatok všetkých nezadaných poriadne rozčuľuje.

Väčšina ľudí považuje tento sviatok za americký či anglický zvyk, ktorý do našich končín nepatrí. V skutočnosti ale tento zvyk nepochádza z anglosaských krajín, ale zo starovekého Ríma, kde Claudius II. ako najvyššie postavený muž mesta zakazoval vojákom zásnuby a svadby. Bál sa totiž, že vojáci potom budú chcieť zostať doma s rodinou. Spurný Valentín však aj napriek zákazu mladé páry potajomky sobášil. Zatkli ho a 14. februára popravili. Tento deň sa tak stal oslavou mučeníctva a ako čas bežal, aj sviatkom zamilovaných. Takže aj cez všetky vaše nevydarené pokusy zoznamovania, nie je dôvod vnímať tento deň akokoľvek negatívne.

Ak vám je ale aj napriek tomu všetkému smutno a túžite si nájsť muža či ženu svojich snov, skúste využiť stránky niektorej internetovej zoznamky. Veľa osamelých ľudí si našlo partnera napríklad vďaka webovej stránke www.europska-zoznamka.sk/zoznamka-cez-internet.html. Aj vy môžete byť medzi šťastne zadanými pármi, ktoré vďaka internetu trávia v budúcnosti spoločné chvíle.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44977partnerov v katalógu
» 5partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44977 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Prihlásila som sa na vašu zoznamku s tým, že to skúsim, no popravde som nečakala žiadny výsledok. Prvý deň sa mi ozvalo skutočne veľa pánov z Nemecka, ktorí si vlastne ani môj profil neprečítali, pretože by inak zistili, že nemecky neviem ani slovo. Nerešpektovali ani vekovú hranicu, ktorú som zadala, takže som začala rozmýšľať, že sa odhlásim. Na druhý deň som si všimla, že si môj profil prezrel muž z USA, ktorý síce prevyšoval vekovú hranicu, ktorú som ...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty