Vianočné zoznámenie

Vianočné zoznámenie

Snáď už každý z nás videl, aspoň raz v živote, britský vianočne ladený film Richarda Curtisa, autora, ktorý pochádza z Nového Zélandu. Film Láska nebeská si obľúbili všetci tí, ktorí veria, že láska kvitne v každom veku. Väčšinou sa však objaví v čase, keď to ľudia najmenej čakajú. Príbeh je v podstate mozaikou niekoľkých krásnych milostných historiek, či už smutných, pochabých alebo s dobrým koncom. Žiadna z týchto milostných línií však nepostráda vtip a osobitosť, ukazuje vlastne aký chaos môže láska spôsobovať. Je to romantická komédia odohrávajúca sa v predvianočnom Londýne. Všetky londýnske životy, ktoré sú vo filme uvedené, sú vzájomne prepletené, rôzne sa miešajú, stretávajú a kombinujú. Dôsledky týchto spletitých vzťahov vrcholia na Štedrý večer a sú nielen zábavné a trochu dráždivé, ale i poučné.

Možno vás zaujíma, prečo sa v dnešnom predvianočnom čase o filme zmieňujem. Aké je posolstvo tohto filmu, ktorý môžeme vidieť na Vianoce v televízii? Pre mňa osobne je najväčším posolstvom fakt, že na lásku nie je človek nikdy starý. V každom veku môže človek zažiť milostné vzplanutie a užívať si chvíle zamilovanosti. Aj náhodné zoznámko, na prvý pohľad nič neznamenajúce, môže vyvrcholiť trvalým a pevným vzťahom. Tieto sily fungujú ale aj obrátene. Vzťahy, ktoré navonok fungujú harmonicky, sa môžu ako mávnutím čarovného prútika zmeniť v niečo, v čom zostávame už len zo zvyku.

Nerobte si teda starosti, ak ste v predvianočnom čase sami bez partnera. Tento stav sa môže zmeniť v ktoromkoľvek okamihu bez toho, aby ste si to plne uvedomovali…

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44973partnerov v katalógu
» 2partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44973 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Prihlásila som sa na vašu zoznamku s tým, že to skúsim, no popravde som nečakala žiadny výsledok. Prvý deň sa mi ozvalo skutočne veľa pánov z Nemecka, ktorí si vlastne ani môj profil neprečítali, pretože by inak zistili, že nemecky neviem ani slovo. Nerešpektovali ani vekovú hranicu, ktorú som zadala, takže som začala rozmýšľať, že sa odhlásim. Na druhý deň som si všimla, že si môj profil prezrel muž z USA, ktorý síce prevyšoval vekovú hranicu, ktorú som ...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty