Zoznámenie v máji

Zoznámenie v máji

Vôňa kvetov, zmrzlinové stánky na každom rohu a neskoro zapadajúce slnko. Neviem o nikom, komu by sa vybavilo čokoľvek iné, než začiatok poetického májového obdobia a nekonečné prechádzky parkom. Zrovna parky, ktoré sa nachádzajú v každom meste, môžu byť tým najlepším miestom pre nájdenie odpočinku a zároveň ideálnou príležitosťou pre zoznámenie.

  Nespočet dlhotrvajúcich vzťahov začal práve tu, na pozitívne naladenom mieste s kvitnúcimi stromami a hebkými trávniky. Páry majú dostatok priestoru sami na seba, môžu nájsť vzájomný vzťah k prírode a živému okolie a premeniť nevinnú priateľskú schôdzu v začiatok niečoho krásneho, v zoznámenie.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44978partnerov v katalógu
» 4partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44978 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Je to neuveriteľné, ale hneď v prvý deň čo som sa zaregistrovala na vašej zoznamke, ma kontaktoval muž z Rakúska. Páčili sa mu moje fotky a po niekoľkých správach ma chcel aj osobne poznať. Nebola som proti, bol mi sympatický, tak sme sa dohovorili na schôdzke. Prišiel z veľkej diaľky a myslím, že stretnutie dopadlo dobre. Dohodli sme sa, že si budeme písať a snáď aj naďalej stretávať. Zo začiatku som mala trocha obavy, pretože nedokonalá znalosť jazyka, veľká...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty