Laska na dovolenke.

Laska na dovolenke.

Láska na dovolenke. Už teraz sa naháňa človeku v hlave tisíce idylických scenárov a momentov so svojím vysneným partnerom na pokojnom slnečnom ostrove. Kto by netúžil po plážové pohode s drinkom v ruke, alebo po pobyte v známej turistickej destinácii s človekom, ktorý nám je najbližšie. Láska a vzťah na dovolenke môže mať však duálny charakter, dve strany mince. Tá prvá strana je vidieť okamžite a každý ju pozná. Jedná sa o ideálny záležitosť pre páry zdieľať svoje zážitky niekde úplne inde. Stránka druhá má charakter skôr naučný. Čas s partnerom strávený na dovolenke vám odhalí skryté tajomstvá a vlastnosti o vašu spriaznené dušu, ktoré ešte nemali šancu vyplávať na povrch a prejaviť sa vo všednom živote doma a zoznamky. Môže sa napríklad stať, že muž bude chcieť tráviť večery na gréckom ostrove inak, než ako si ich predstavovala žena. Alebo niekto z páru omylom nechá na preľudnené pláži fotoaparát, ktorý už neskôr nenájdu a v takých zásadných momentoch sa v pohodlí domova nie vždy ocitnete. Samozrejme, že nie je potrebné stratiť drahý prístroj, aby ste otestovali a udržali partnerstvo, ale mnoho hoci aj malicherností sa môže nachomýtnout v moment, kedy si budete úplne istí, že vás nedokáže nič rozladiť a prásk! Avšak na šťastie je pravidlom, že čím viac nepríjemných situácií zažijete, tým krajší a nezapomenutelnější sa nakoniec dovolenka stane. Skrátka dovolenka vo dvoch vás naučí veľa vecí a dovolí vám sa spoznať v trošku inom svetle a prežiť nádherné spoločné okamihy na jedinečných miestach.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44976partnerov v katalógu
» 6partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44976 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

S vašimi službami som bola veľmi spokojná, dostala som niekoľko mailov od zahraničných mužov. S mojim súčasným partnerom som sa však zoznámila v bežnom živote. Určite vašu službu odporučím svojim priateľkám, v jednom prípade sa tak už stalo. Prajem veľa úspechov a ďakujem za spoluprácu. Barbora, Olomouc

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty