Naozaj a skutočne Muž z Acapulca

Milovníci akčných a romantických komédií učite poznajú film s parodickým námetom – Muž z Acapulca. Na tomto filme z roku 1973 sa podieľali nielen francúzski ale aj talianski umelci. Dvojúlohu si vo filme zahrali vynikajúci herci Jean-Paul Belmondo a Jacqueline Bisset. Existuje ale veľké množstvo ďalších filmov, ktoré stoja za zhliadnutie. Najlepšie za zhliadnutie s niekým, kto má podobný pohľad na filmový svet ako vy. A nielen na svet filmový.

S podobnými podobne

Ale ako a kde nájsť človeka s podobnými záujmami a rovnakým svetonázorom? Pokiaľ je vo vás aspoň kúsok dobrodružnej povahy a nemáte strach vrhnúť sa občas po hlave do riešenia situácie, skúste Európsku zoznamku, www.europska-zoznamka.sk. Nájdete tam veľa ľudí podobných ako vy. Uveďte o sebe pár informácií a môžete začať s hľadaním toho pravého náprotivku. Buď počkáte, až vás niekto osloví, alebo môžete osloviť vy niekoho, kto vám je sympatický. Európska zoznamka skrýva veľké množstvo benefitov. K tým najväčším patrí ten, že vycestovaním za svojou láskou sa pozriete nielen do Európy, ale aj niekam ďalej a tým máte možnosť sa zdokonaliť v cudzích jazykoch a poznať iné kultúry.

Cez internet do sveta

Veľa ľudí stálo na začiatku pred rozhodnutím, či hľadať partnera prostredníctvom internetu, či je to bezpečné a múdre. A dnes sú spokojní a šťastní s láskou svojho života, s ktorou spoločne môžu sledovať obľúbené filmy, napríklad zo sedemdesiatych rokov. Vykročte aj vy do sveta pomocou internetu a precestujte celý svet naozaj a skutočne.

08. 04. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44976partnerov v katalógu
» 3partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44976 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Vďaka európskej zoznamke som si našla lásku podľa mojich predstáv. Tak, ako to má byť a som celkom spokojná, a šťastná. To isté prajem všetkým ostatným ženám, nech sú spokojné a šťastné ako ja a aby si našli tiež lásku svojho života. Romana, Most

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty