Tipy na randenie v sychravom jeseni

Tipy na randenie v sychravom jeseni

Jeseň býva často označovaná za časť roku, kedy najviac ľudí trpí depresiami. Po horúcich letných dňoch sa v okamihu začne ochladzovať, je potreba kupovať nepremokavé oblečenie aj topánky a na ranné cesty do práce obliekať rukavice. Vstávame za tmy, dlhé letné večery sú nahradené orosenou trávou a stmievaním už okolo šiestej hodiny; no a nám sa namiesto spoločenského života chce akurát tak zahrabať s horkým čajom a Bridget Jonesovou do perín. A niekedy aj s Horalkou ku tomu.

Najlepším bojovníkom proti jesenným pochmúrnym myšlienkam (a taktiež prípadnej nadváhe z večného leňošenia a pchaní sa čokoládou) sú endorfíny. Tieto hormóny šťastia, ako sa im taktiež hovorí, vylučuje hypofýza pri fyzickej aktivite. Ako už ich názov napovedá, ich vylučovanie spôsobuje lepšiu náladu a redukciu stresu. Ak teda chcete predísť melancholickej jesennej nálade, navštívte fitness centrum a dajte si poriadne do tela. Okrem výborného pocitu zo seba samej vylúčite poriadnu dávku endorfínov, čím napomôžete dôkladnému prečistení myšlienok, zlepšení nálady a celkovo optimistickejší pohľad na svet. Naviac sa v poslednej dobe stáva fitness centrum aj pomerne slušným miestom k naviazaniu nových vzťahov; hoci už je myslená kamarátka, parťáčka na pravidelné cvičenie či dokonca človek opačného pohlavia, ku ktorému vám bude cukať pohľad každou pauzu medzi sériami. Vo dvoch sa to lepšie tiahne, čo platí úplne rovnako aj o dosahovaní cieľov v oblasti fitness.

Ak zrovna nieste aktívnym typom človeka a viac ako fitness centrum vás láka knižnica či galéria, neváhajte sa poddať ani týmto vášňam. Na jeseň sa s besedami, prednáškami, veľtrhmi či vernisážami roztrhne pyteľ, a vedzte, že navštívenie takýchto akcií môže „priniesť ovocie“ aj vám. Stačí mať oči otvorené poriadne a ďalšie výlety za kultúrou už môžete podnikať vo dvoch. Taký výlet prírodou sfarbenou do krásnych teplých odtieňov jesene je medicína, s ktorou prehrá paralen boj už pred samým jeho začiatkom. Hradom a zámkom október prepožičiava úplne inú podobu, čo „rande“ kultúrne založenému novopečenému páriku len a len prospeje.

Jedna všeobecná rada na záver – aj keď ste to už istotne počuli veľakrát, neponáhľajte sa. Všetko má svoj čas a zázraky sa dejú vtedy, kedy to najmenej očakávame.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44971partnerov v katalógu
» 4partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44971 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Prihlásila som sa na vašu zoznamku s tým, že to skúsim, no popravde som nečakala žiadny výsledok. Prvý deň sa mi ozvalo skutočne veľa pánov z Nemecka, ktorí si vlastne ani môj profil neprečítali, pretože by inak zistili, že nemecky neviem ani slovo. Nerešpektovali ani vekovú hranicu, ktorú som zadala, takže som začala rozmýšľať, že sa odhlásim. Na druhý deň som si všimla, že si môj profil prezrel muž z USA, ktorý síce prevyšoval vekovú hranicu, ktorú som ...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty