V máji už nikdy nebudem sama

V máji už nikdy nebudem sama

Je už máj a ja som stále sama. Nesťažujem si, to v žiadnom prípade. Ale s pribúdajúcimi dňami a časom, ktorý zostáva do leta, je mi čím ďalej smutnejšie. Moje kamarátky plánujú dovolenku s novým priateľom, dlhodobým partnerom či manželom. V období, keď sa ony budú opaľovať na pláži a užívať si slnečných dní niekde na Kanárskych ostrovoch či na Malorke, budem sa ja túlať ulicami nášho mesta sama a budem premýšľať o tom, s kým zájdem na iced mocha s mojou obľúbenou karamelovou príchuťou či inú ľadovú kávu alebo osviežujúcu malinovku. Nie že by som im to nepriala, chráň Boh, len mi je to vnútorne hrozne ľúto. Väčšiu časť leta budem pravdepodobne tráviť sama, v lepšom prípade s mamičkou, ktorú síce nesmierne milujem, ale tráviť s ňou dvojtýždňovú dovolenku je vlastne očistec, pretože máme každá úplne inú predstavu o trávení voľného času.

Ale nebudem smútiť už teraz, veď kalendárne je ešte stále jar a do leta zostáva takmer celý mesiac. Už Mácha vedel, že máj je lásky čas, tak možno aj ja konečne stretnem toho pravého gentlemana, s ktorým budem chodiť ruka v ruke po rozkvitnutých alejach a plánovať dovolenku. Možno sa aj ja čoskoro bezhlavo zamilujem. Alebo stretnem niekoho, do koho síce nebudem na prvý pohľad zamilovaná, ale  časom zistím, že je mi s tým človekom moc fajn. A s pribúdajúcimi príjemnými skúsenosťami príde i zamilovanie. 

Občas premýšľam o tom, či by som predsa len nemala vyskúšať internetovú zoznamku. Nového partnera si týmto spôsobom našlo pomerne dosť ľudí z môjho okolia a nevyzerajú, že by im to spolu neklapalo. Možno by som za písmená schovala svoju prvotnú hanblivosť a červenanie sa. Prípadného partnera by som mohla poznávať cez písmená tak dlho, ako budem potrebovať. Je možné, že na mňa niekde čaká muž podobného razenia ako som ja, nejaký hanblivec, ktorý sa bojí osloviť ženu, ale nebojí sa si s ňou písať aj niekoľko týždňov, než sa s ňou stretne.

Dočítala som sa nedávno o akejsi Európskej zoznamke a pátrala som po nej na internete. Našla som hľadanú stránku www.europska-zoznamka.sk, ale mám strach urobiť ten zásadný krok a založiť si profil. Čo tam tak o sebe napísať v pár vetách, akú fotku použiť? Prostredníctvom tých pár informácií, ktoré by som uviedla, ma aj tak nikto nespozná. Snáď raz ten strach z neznáma prekonám. Veď celý život je len o prekonávaní strachov. Vždy, keď sa rozhodnem urobiť krok do neznáma, zistím nakoniec, že bolo zbytočné sa báť. Možno tomu bude tak aj tentoraz. A potom v máji už nebudem nikdy sama...

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44987partnerov v katalógu
» 7partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44987 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

S vašimi službami som bola veľmi spokojná, dostala som niekoľko mailov od zahraničných mužov. S mojim súčasným partnerom som sa však zoznámila v bežnom živote. Určite vašu službu odporučím svojim priateľkám, v jednom prípade sa tak už stalo. Prajem veľa úspechov a ďakujem za spoluprácu. Barbora, Olomouc

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty