Adventné hľadanie

Málokto chce tráviť adventné chvíle sám. Tí, ktorí majú nablízku svoju rodinu, manžela, deti, rodičov, si často ani neuvedomujú, aké majú šťastie. Niektorí totiž také šťastie nemajú, som toho živým dôkazom. Žijem ďaleko od rodiny a známych, s ktorými som trávila školské roky. Je to už dávno, čo som odišla za niekým, o kom som si myslela, že je mojou životnou láskou. Ten ma však po niekoľkých rokoch spoločného života opustil. A je mi ľúto, že sa nemôžem z rôznych dôvodov zatiaľ ešte vrátiť domov. A ani tento rok som na Vianoce nedostala v práci voľno. 

Hľadám muža na zoznámenie, zatiaľ nenachádzam

Uplynul rok od rozchodu, vyriešila som v sebe všetky „keby“, našla odpoveď na všetky svoje otázky a opäť hľadám parnetra na úrovni na zoznámenie. Som romantik a nerada by som na Štedrý večer bola sama. Ale v duchu počítam i s týmto variantom, aby som predišla sklamaniu z očakávania. Verím na lásku na prvý pohľad, ale verím taktiež na lásku na druhý aj tretí pohľad. Niekedy chodia ľudia okolo seba pekne dlho, než pochopia, že k sebe naozaj patria. 

Dobre mienené rady

Vďaka dobre mieneným radám navonok pôsobím pokojne, ale keď je v srdci clivo, nepomôže vnútornému rozpoloženiu skoro nič, iba úprimné objatie a pohladenie po vlasoch, čo vie buď mamička alebo spriaznená duša, ktorú teraz hľadám. Nesnažím sa zapáčiť každému mužovi, ktorý mi skríži cestu, ale trpezlivo vyčkávam, až okolo mňa pôjde ten pravý. Pevne verím, že ho spoznám. Aj keď to nebude zrovna princ na bielom koni.

08. 04. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44940partnerov v katalógu
» 5partnerov online
» 643zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44940 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Dobrý deň, ďakujem vám za vaše služby a možnosť zoznámiť sa s mojim súčasným priateľom z Rakúska. Chcela by som vám popriať len to najlepšie a nech sa vám darí. Je skvelé, že existujú vaše stránky a môžem ich všetkým ženám odporučiť. S pozdravom, Veronika.

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty