Naozaj a skutočne Muž z Acapulca

Milovníci akčných a romantických komédií učite poznajú film s parodickým námetom – Muž z Acapulca. Na tomto filme z roku 1973 sa podieľali nielen francúzski ale aj talianski umelci. Dvojúlohu si vo filme zahrali vynikajúci herci Jean-Paul Belmondo a Jacqueline Bisset. Existuje ale veľké množstvo ďalších filmov, ktoré stoja za zhliadnutie. Najlepšie za zhliadnutie s niekým, kto má podobný pohľad na filmový svet ako vy. A nielen na svet filmový.

S podobnými podobne

Ale ako a kde nájsť človeka s podobnými záujmami a rovnakým svetonázorom? Pokiaľ je vo vás aspoň kúsok dobrodružnej povahy a nemáte strach vrhnúť sa občas po hlave do riešenia situácie, skúste Európsku zoznamku, www.europska-zoznamka.sk. Nájdete tam veľa ľudí podobných ako vy. Uveďte o sebe pár informácií a môžete začať s hľadaním toho pravého náprotivku. Buď počkáte, až vás niekto osloví, alebo môžete osloviť vy niekoho, kto vám je sympatický. Európska zoznamka skrýva veľké množstvo benefitov. K tým najväčším patrí ten, že vycestovaním za svojou láskou sa pozriete nielen do Európy, ale aj niekam ďalej a tým máte možnosť sa zdokonaliť v cudzích jazykoch a poznať iné kultúry.

Cez internet do sveta

Veľa ľudí stálo na začiatku pred rozhodnutím, či hľadať partnera prostredníctvom internetu, či je to bezpečné a múdre. A dnes sú spokojní a šťastní s láskou svojho života, s ktorou spoločne môžu sledovať obľúbené filmy, napríklad zo sedemdesiatych rokov. Vykročte aj vy do sveta pomocou internetu a precestujte celý svet naozaj a skutočne.

08. 04. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44990partnerov v katalógu
» 5partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44990 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Prihlásila som sa na vašu zoznamku s tým, že to skúsim, no popravde som nečakala žiadny výsledok. Prvý deň sa mi ozvalo skutočne veľa pánov z Nemecka, ktorí si vlastne ani môj profil neprečítali, pretože by inak zistili, že nemecky neviem ani slovo. Nerešpektovali ani vekovú hranicu, ktorú som zadala, takže som začala rozmýšľať, že sa odhlásim. Na druhý deň som si všimla, že si môj profil prezrel muž z USA, ktorý síce prevyšoval vekovú hranicu, ktorú som ...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty