Nekonečná láska

Videli ste niekedy film podľa románu Scotta Spencera s názvom Nekonečná láska? Scenár k nemu spracovala nielen režisérka Shana Feste, ale aj Joshua Safran. Táto oddychovka síce netrhá rekordy v hodnotení, ale rozhodne stojí za to, aby ju videli tí, ktorí túžia po naozaj nekonečnej láske. Prvá láska, ako sa vraví, je nezabudnuteľná. Človeka ovládajú sily, ktorým nerozumie a voči ktorým je úplne bezmocný. To isté cítia aj hlavné postavy z filmu Nekonečná láska. Je to film o čarovnej a nefalšovanej zamilovanosti, ktorú aspoň raz v živote prežil každý z nás. 

O čom to je?

Hlavné postavy spája iba to, že absolvovali spolu rovnakú strednú školu. Inak nič, dokonca ani spôsob života nie. Hlavná hrdinka Jade žije vo skvelej rodine bez akýchkoľvek problémov s financiami, v rodine, kde sa majú všetci radi a ktorí chcú svojej dcére dopriať to najlepšie vzdelanie na medicíne. David ale také šťastie nemá. Má problémy so zákonom a žije s otcom, ktorý pracuje v autodielni a o budúcnosti moc nepremýšľa. Pri náhodnom stretnutí hlavných postáv ale preskočila iskra a zažala čosi nečakané. Dvojica s ružovými okuliarmi na očiach plánuje bezostyšne spoločnú budúcnosť aj napriek tomu, že im okolie nepraje. Vyplní sa tu príslovie, že láska hory prenáša? Alebo si tento ľudský cit nedokáže s niektorými překážkami v živote poradiť. Nebudeme prezrádzať ako to vo filme dopadne, pozrite sa naň až do konca, tak ako ja.

Ružové okuliare

Pocit, ktorý vo mne film zanechal, sa dá vyjadriť niekoľkými slovami. Človek by chcel obdobie totálnej zamilovanosti prežívať takmer neustále, zvlášť, keď žije dlhší čas sám. Tento film mi pripomenul, že v živote nie je nič nemožné. Lásku možno v sebe objaviť aj napriek tomu, že ju v danú chvíľu vôbec nečakáte a vôbec už neveríte tomu, že by ste sa do danej osoby mohli zamilovať. To je moje dnešné hlavné posolstvo všetkým nezamilovaným a smútiacim. Nehľaďte na blížiaci sa sviatok sv. Valentína a radujte sa z každodenných nečakaných udalostí, ktoré môžu vyústiť v najružovejšie obdobie vášho života, napríklad s partnerom na úrovni zo zoznamky Europska-zoznamka.sk.

08. 04. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44978partnerov v katalógu
» 5partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44978 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Je to neuveriteľné, ale hneď v prvý deň čo som sa zaregistrovala na vašej zoznamke, ma kontaktoval muž z Rakúska. Páčili sa mu moje fotky a po niekoľkých správach ma chcel aj osobne poznať. Nebola som proti, bol mi sympatický, tak sme sa dohovorili na schôdzke. Prišiel z veľkej diaľky a myslím, že stretnutie dopadlo dobre. Dohodli sme sa, že si budeme písať a snáď aj naďalej stretávať. Zo začiatku som mala trocha obavy, pretože nedokonalá znalosť jazyka, veľká...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty