Zoznamka pre vážne zoznámenie

Niektorí ľudia sa na internetových zoznamkách dokážu výborne orientovať v daných inzerátoch a profiloch potenciálnych partnerov. Sú schopní si veľmi rýchlo vytipovať toho, koho oslovia. Títo ľudia však nehľadajú partnera na úrovni, ale len krátkodobý flirt či vzťah na pár týždňov. Možno si týmto spôsobom krátia voľný čas, alebo si chcú len pozdvihnúť svoje sebavedomie, ktovie. Sú ale aj takí, ktorí hľadajú partnera pre dlhodobý vzťah, ale ktorí po niekoľkých stretnutiach potenciálneho partnera opustia, pretože si myslia, že takýto vzťah nemá cenu.

Ako sa vyznať v zoznamkách

Existuje veľa zoznamiek a neznalý používateľ dokáže málokedy rozpoznať, ktorý zoznamovací portál ponúka serióznych používateľov a ktorý, naopak, zneužívajú tí, ktorí sa na internete iba bavia a zaháňajú nudu. Serióznosť stránok je spravidla daná platbou za registráciu. Napríklad muži z takmer celého sveta, zaregistrovaní na stránke www.europska-zoznamka.sk, môžu dať ženám o sebe vedieť iba v prípade finančnej sumy. Mnohí páni si potom dobre rozmyslia, či budú hľadať vzťah dlhodobý, alebo iba zneužívať dôvery osamelých žien. 

Zažeňte predsudky

Hoci môže zoznámenie cez internet znieť nebezpečne, verte alebo nie, existuje veľa šťastných párov, ktoré sa zoznámili práve touto cestou. Ak sa Vám nedarí nájsť partnera v bežnom živote, nemali by ste tento moderný spôsob zoznamovania zatracovať. Možno Vás príjemne prekvapí, koľko milých ľudí tam môžete stretnúť.

08. 04. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44973partnerov v katalógu
» 7partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44973 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Vďaka európskej zoznamke som si našla lásku podľa mojich predstáv. Tak, ako to má byť a som celkom spokojná, a šťastná. To isté prajem všetkým ostatným ženám, nech sú spokojné a šťastné ako ja a aby si našli tiež lásku svojho života. Romana, Most

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty