Láska kvitne v každom ročnom období

Jar je ročné obdobie, na ktoré sa celú zimu teší mnoho ľudí. Výnimku tvoria ale tí, ktorí prežívajú smútok zo samoty a ktorí majú pocit, že im samota začerňuje životy. Samota však nemusí byť záležitosťou negatívnou. Existuje veľa ľudí, ktorí samotu využívajú na doplnenie energie, vyčistenie hlavy, oddych a inšpiráciu. Ak ste single, neklesajte na mysli a užívajte si slobodu plnými dúškami. To vážne zoznámenie príde, až nastane ten správny čas. Doprajte si ten pocit, že žijete život len podľa vás. Môžete ísť len tak s kamarátom na pivo, alebo popustiť uzdu svojej nakupovacej vášni a vyraziť s kamarátkou na celý deň šopovať. Aj toto sú chvíle, ktoré má každý rád.

Buďte si vedomí toho, že v tej chvíli, keď človek začne byť spokojný so svojím životom, začne ho aj okolie lepšie vnímať. V takých chvíľach prichádzajú nové známosti, partnerky a partneri na úrovni, zostávajúci po zbytok života. Pozitívne ladená myseľ dokáže zázraky. Na tvárach šťastlivcov maľuje milé úsmevy a oni sa vďaka nim ľahšie zoznamujú a objavujú dosiaľ nepoznané. Je krásne užívať si jarné, slnečné a kvetmi prevoňané dni. Ešte krajšie to prežívajú zaľúbení, ktorí sa môžu pod každým rozkvitnutým stromom objať a pobozkať. Nad hlavami im k tomu štebotajú vtáky a keby toto jarné kúzlo nespôsobila sama príroda, človek by si mohol myslieť, že ide o ten najgýčovitejší gýč všetkých gýčov!

Stromy, tie kvitnú iba na jar, ale láska, tá môže kvitnúť v každom ročnom období a v každom veku, ako hovorí stará dobrá múdrosť. Takže, či už ste mladí alebo starí, študujúci alebo pracujúci, veselí alebo smutní, zamilovanosť si môžete teraz na jar užívať do sýtosti! Stačí iba zavrieť oči, zhlboka dýchať a nechať sa slnečnými lúčmi hladiť po tvári! Všetko potrebné príde samo, až nastane ten správny čas.

08. 04. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44987partnerov v katalógu
» 2partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44987 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Dobrý deň, ďakujem vám za vaše služby a možnosť zoznámiť sa s mojim súčasným priateľom z Rakúska. Chcela by som vám popriať len to najlepšie a nech sa vám darí. Je skvelé, že existujú vaše stránky a môžem ich všetkým ženám odporučiť. S pozdravom, Veronika.

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty