Romantický vzťah ako z filmu?

Dnešní mladí ľudia sú veľmi ovplyvnení dokonalými vzťahmi s partnermi na úrovni, ktoré vídajú v romantických filmoch a nadobúdajú pocit, že ženy musia denne dostávať kytice kvetov, jazdiť na romantické dovolenky pri mori, byť rozmaznávané drahými šperkami a večerami v luxusných reštauráciách. Po jednom roku známosti musí prísť tá najdokonalejšia žiadosť o ruku a následne luxusná svadba v najdrahšom hoteli v okolí. Tieto hollywoodské filmy v nás vyvolávajú pocit, že naše životy a vzťahy nie sú a nebudú plnohodnotné, pokiaľ sa nebudeme správať a žiť tak, ako hlavní hrdinovia z týchto filmov. Ale prečo by naše životy mali byť rovnaké ako vo filme?

Krízy sú v každom vzťahu

Vo filmoch sa objavuje veľa vecí a situácií, a rovnako tak, o mnohých veciach a situáciách sa tam nehovorí. Buď to nedovoľuje dej filmu alebo to povedané nie je zámerne. Každý pár prežíva nielen pekné romantické chvíle, ale občas prechádza aj krízou. Vidíme vo všetkých tých vzťahoch niekedy niečo škaredého? Možno áno, ale dokážeme to pochopiť a odpustiť. Rovnako by sme mali pochopiť a odpustiť aj v rámci drobných nezrovnalostí, ktoré s partnerom čas od času zažívame.

Americké filmy nehovoria všetko

Nie je jednoduché nájsť niekoho, s kým budeme v živote zdieľať drobné radosti i starosti. Jednou z ciest, ako nájsť životného partnera, je Európska zoznamka. Ak sa oprostíte od všetkých romantických predstáv, ktoré vidíte v amerických filmoch a pokiaľ sa budete tešiť z maličkostí ako je spoločný nákup, večerná prechádzka či pomoc s domácimi prácami, bude to hľadanie určite jednoduchšie.

08. 04. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44978partnerov v katalógu
» 8partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44978 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Prihlásila som sa na vašu zoznamku s tým, že to skúsim, no popravde som nečakala žiadny výsledok. Prvý deň sa mi ozvalo skutočne veľa pánov z Nemecka, ktorí si vlastne ani môj profil neprečítali, pretože by inak zistili, že nemecky neviem ani slovo. Nerešpektovali ani vekovú hranicu, ktorú som zadala, takže som začala rozmýšľať, že sa odhlásim. Na druhý deň som si všimla, že si môj profil prezrel muž z USA, ktorý síce prevyšoval vekovú hranicu, ktorú som ...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty